MEIT. Missie.Profiel

Luister de tekst hier

MEIT. Missie.Profiel

Het MEIT. Missie profiel geeft jou inzicht over jouw missie hier op aarde. Tijdens mijn zelfonderzoek stuitte ik op 1 van de Maya-kalenders genaamd de Tzolkin. Hoe meer onderzoek ik naar de kalender deed, hoe meer ik erachter kwam dat de Tzolkin een gids is.


Ik geloof dat het leven een heel groot avontuurlijk kado is waarbij iedereen een bepaalde levensmissie heeft meegekregen. En dat het de bedoeling is dat je tijdens je leven het pad vindt om die levensmissie te voltooien. Als je een kind bent, heb je grote dromen en ambities om je hart te volgen. Maar hoe ouder je wordt hoe meer het je duidelijk wordt gemaakt dat je maar beter kan meelopen met de gevestigde orde in plaats van het volgen van je eigen dromen.


De Tzolkin is in mijn ogen een gids om je te helpen het pad te vinden dat jou naar jouw levensmissie brengt. Op basis van jouw geboortedag heb je een zegel in de Tzolkin en dat noem je een KIN. Op basis van jouw KIN maak ik het profiel dat bestaat uit een PDF bestand van ongeveer 4 pagina’s. In het profiel vind je informatie over jouw innerlijke kracht, jouw potentieel, de dynamiek en jouw missie.


Na je bestelling duurt het max 5 dagen voordat je het profiel in je mailbox hebt.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel

iPhone & Android.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel iPhone & Android.

© 2024 MEIT.  |  Design by Eazyonline