Over mij

Luister de tekst hier

Hi! Ik vind het super tof dat je een kijkje komt nemen op dit platform. Mijn naam is Jacelyn Blok en voorheen was ik een hardwerkende vrouw die graag in het maatschappelijk verantwoordelijke plaatje, dat ik zelf had bedacht, wilde passen. Ik had het allemaal, een goede baan, een mooie auto, geld, een huis en vond dat ik een fantastisch leven had. Ik ging heel lekker op het feit dat ik constant moest strijden in alle richtingen van mijn leven. Want als ik niet aan het werk was, dan was ik wel iets aan het doen voor iemand anders of stond ik radslagen te maken op feesten, festivals of afters. Met alle kater gevolgen van dien. Ik was een ster in het onderhouden van allerlei sociale contacten, maar voornamelijk was ik kampioen in alles en iedereen te pleasen.


Totdat het plaatje bij mijn laatste werkgever niet meer paste en ik besloot om een eigen onderneming te starten. Een week voordat ik naar de kvk wilde gaan werd ik ‘s ochtends wakker en kon ik mijzelf niet meer bewegen. Ik was tegen een serieuze burn-out aangelopen. Ik was zo ver over mijn eigen grenzen gegaan en had zo weinig zelfliefde dat mijn lichaam drastische maatregelen moest nemen. Heavy, want mijn leven kwam compleet stil te liggen, letterlijk.

We zijn nu een aantal jaar verder en ik ben ontzettend dankbaar dat dit is gebeurd. Want door deze situatie heb ik 24 uur per dag de tijd gehad om aan mezelf te werken en dus naar mezelf op zoek te gaan. Want als mijn oude leven niet meer bij mij pastte, wat pastte dan wel? De afgelopen jaren stond deze vraag centraal in de zoektocht naar mezelf. Ik kwam in contact met spiritualiteit en dat heeft het proces versneld. Al snel kwam ik erachter dat we allemaal een levensmissie en een gebruiksaanwijzing hebben in dit leven. Een soort blauwdruk van wie je bent en wat je hier komt doen. Toen ik dat wist wilde ik zo snel mogelijk weten hoe die van mij eruitzag, dus ik ben gaan zoeken. Van plantmedicijnen tot aan spirituele coaches tot aan human design, de Tzolkin, astrologie, boeken, documentaires, het volgen van het spirituele nieuws, mediteren of manifesteren, noem het maar op ik ben er mee bezig of ik ben er mee bezig geweest. En al die onderzoeken hebben ervoor gezorgd dat ik zowel mijn gebruiksaanwijzing als mijn levensmissie heb gevonden.


Het is een fantastisch gevoel om complete vrijheid te ervaren op alle niveaus van mijn leven. En ik sta te popelen om jou te ondersteunen in de zoektocht naar jouw ware essentie.


Ik stuur je al mijn Liefde en wens je veel plezier op deze website.


Jacelyn.

© 2023 MEIT.  |  Design by Eazyonline