Over mij

Luister de tekst hier

Mijn naam is Jacelyn Blok, een spontane en gezellige MEIT. Een aantal jaar geleden kwam mijn leven compleet stil te liggen. Van de 1 op andere dag had ik zoveel pijn, in mijn hele lichaam, dat ik niks anders kon dan op de bank liggen. Nu ben ik heel dankbaar voor deze ervaring. Want vanaf dat moment heb ik 24 uur per dag de tijd gekregen om mijn leven opnieuw op te bouwen.


Dit was in het begin heel zwaar want ik kwam tot het besef dat ik niet wist wie ik was. En dat het leven dat ik had gebouwd niet kwam vanuit mijn hart maar omdat dat “normaal” was. Maar wie bepaalt wat normaal is?


Ik startte mijn onderzoek. Een onderzoek naar de zin van het leven zelf en naar het antwoord op de vraag; Wie ben ik? Ik kwam erachter dat wij mensen hele mooie, maar complexe wezens zijn. We hebben een lichaam, een ego, een ziel en een hogere zelf. En je hogere zelf heeft alle antwoorden op de vraag; Hoe kan ik een geweldig leven op deze planeet leven? Toen ik eenmaal wist dat alles wat ik zocht bij mezelf lag, wijdde ik mijn leven aan het in contact komen met mijn hogere zelf. Er ging geen dag voorbij waarbij ik niet bezig was met zelfontwikkeling. Denk hierbij aan mediteren, cacao, hasj, wiet, entheogene plantmedicijnen, yoga, diverse soorten coaching, breathwork, sound healings, Human design, astrologie, de Tzolkin en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik verhuisde op een gegeven moment naar het buitenland omdat ik dagelijks wakker wilde worden in de natuur. Naarmate de tijd verstreek begon ik mijn hogere zelf te begrijpen en werd ik steeds gelukkiger. Maar dat was niet het enige, ik begon alle onderdelen van mijn zijn te leren kennen. En ik kwam erachter dat we in essentie allemaal hetzelfde zijn. Wij mensen zijn allemaal liefde.


Het onderzoek naar mezelf en het leven gaat nog steeds door. Maar omdat ik in de tussentijd een solide basis heb gebouwd en nu in mijn kracht sta, wil ik jou graag helpen in de zoektocht naar wie jij bent.


Al mijn liefde voor jou,


Jacelyn

We zijn nu een aantal jaar verder en ik ben ontzettend dankbaar dat dit is gebeurd. Want door deze situatie heb ik 24 uur per dag de tijd gehad om aan mezelf te werken en dus naar mezelf op zoek te gaan. Want als mijn oude leven niet meer bij mij pastte, wat pastte dan wel? De afgelopen jaren stond deze vraag centraal in de zoektocht naar mezelf. Ik kwam in contact met spiritualiteit en dat heeft het proces versneld. Al snel kwam ik erachter dat we allemaal een levensmissie en een gebruiksaanwijzing hebben in dit leven. Een soort blauwdruk van wie je bent en wat je hier komt doen. Toen ik dat wist wilde ik zo snel mogelijk weten hoe die van mij eruitzag, dus ik ben gaan zoeken. Van plantmedicijnen tot aan spirituele coaches tot aan human design, de Tzolkin, astrologie, boeken, documentaires, het volgen van het spirituele nieuws, mediteren of manifesteren, noem het maar op ik ben er mee bezig of ik ben er mee bezig geweest. En al die onderzoeken hebben ervoor gezorgd dat ik zowel mijn gebruiksaanwijzing als mijn levensmissie heb gevonden.


Het is een fantastisch gevoel om complete vrijheid te ervaren op alle niveaus van mijn leven. En ik sta te popelen om jou te ondersteunen in de zoektocht naar jouw ware essentie.


Ik stuur je al mijn Liefde en wens je veel plezier op deze website.


Jacelyn.

© 2023 MEIT.  |  Design by Eazyonline