MEIT.

Luister de tekst hier

Het idee voor het platform MEIT. ontstond in 1 van de donkerste periodes van die burn-out. Ik was er in de tussentijd achter gekomen dat het een spirituele ontwaking was en dat er veel meer op deze planeet is dan dat wij kunnen zien. Er ging een compleet nieuwe wereld voor mij open. Ik vond zoveel handvatten en technieken waardoor ik mezelf in een vrij snel tempo steeds beter ging voelen. Daar was ik zo enthousiast over, dat ik dit graag wilde delen. En dan speciaal met vrouwen, niet alleen omdat ik een vrouw ben maar ook omdat hoe dieper ik ging zoeken hoe meer het mij duidelijk werd dat alle vrouwen een hele speciale kracht bezitten. En dat de sleutel voor een betere wereld bij de vrouwen ligt. Dus ik wilde iets creëren om vrouwen te bereiken en ze te vertellen dat zij een hele belangrijke functie hebben in deze tijd op aarde.


Maar hoe en wat ik dan ging doen, dat wist ik niet. Ik wist wel dat ik een talent heb en dat is praten, ik kan altijd en overal met iedereen een gesprek aan gaan. En dat vind ik ook leuk om te doen. Dus kwam ik op het idee om met andere vrouwen te praten en ze te helpen in de zoektocht naar zichzelf. Maar op dat moment ging het helemaal niet goed met mij en ben ik van mening dat je anderen pas kunt helpen als je jezelf hebt geholpen.

Maar praten tegen de lucht, dat kan natuurlijk altijd, dus ik besloot om een podcast te maken en noemde haar MEIT. Niet alleen omdat ik dit woord vaak zelf gebruikte in de communicatie naar mijn vriendinnen, maar ook omdat ik een Rotterdammer ben. En wordt er in het plat Rotterdams vaak een T geplakt achter veel woorden. Dus vond ik het een grappig idee om MEID te veranderen naar MEIT. En als kers op de taart toen ik het woord MEIT. opzocht kwam ik erachter dat het een Afrikaanse Meisjesnaam is dat genegenheid betekent. Mijn moeder komt uit Kaapverdië dat in Afrika ligt. Het bedrijf MEIT. was geboren.


Nu een aantal jaar later heb ik niet alleen een podcast gecreëerd, maar ook een App. En in die app vind je diensten en producten die jou ondersteunen in de zoektocht naar jezelf. In het menu rechtsboven vind je uitleg over alle onderdelen van de app. Het is mijn doel om met dit platform vrouwen weer met elkaar en zichzelf te verbinden. Helaas kan ik dat laatste niet voor je doen, want dat kan je alleen zelf. Maar ik kan het pad daarnaartoe wel overzichtelijker voor je maken omdat ik mijn pad naar deze verbinding heb bewandeld. En in de kern zijn we allemaal hetzelfde, namelijk liefde.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel

iPhone & Android.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel iPhone & Android.

MEIT. Maatje

MEIT. Moedig

MEIT. Mediteert

© 2023 MEIT.  |  Design by Eazyonline