MEIT. Moedig

Dit onderdeel heb ik moedig genoemd omdat het veel moed en tijd nodig heeft om op zoek te gaan naar jouw ware essentie. Dat is omdat je vanaf je geboorte bent gevormd door je leven, de maatschappij en de mensen om je heen. Zodra je op zoek gaat naar wie jij werkelijk bent ga je eerst een aantal dingen die je jezelf hebt aangeleerd, afleren. Dat is lastig omdat alles om je heen hetzelfde blijft.

Een oplossing om in alle rust echt met jezelf te zijn, is om jezelf uit je oude vertrouwde omgeving te halen. Dit kan je doen door een tijdje in het buitenland te gaan wonen of te gaan reizen.


Dit is nogal een onderneming op verschillende vlakken. Wat ga je meenemen? Wat kan je allemaal verwachten? Wat heb je echt nodig? Vanuit mijn ervaring ga ik hierover graag met je in gesprek. In 2020/2021 heb ik een jaar op Ibiza gewoond. In 2017 ben ik 7 weken alleen gaan reizen door Azië. En in 2022/2023 ben ik 8 maanden alleen op reis geweest in Zuid- en Midden Amerika. Dit was allemaal een hele mooie ervaring en kan ik je zeker aanraden. En omdat ik deze weg met de nodige obstakels heb bewandeld, wil ik je graag helpen om de moed te vinden om ook jouw reis te maken. Mocht je advies nodig hebben of heb je andere vragen hierover, kan je een gratis intake inboeken via de app.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel

iPhone & Android.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel iPhone & Android.

MEIT. De Podcast

De Podcast MEIT. ben ik in 2020 gestart. Dit was het begin van mijn spirituele ontwaking en ik had heel erg het gevoel dat ik de kennis die ik had opgedaan met iemand wilde delen. Maar zelf was ik nog niet tot heel veel in staat dus besloot ik vanaf mijn woonkamer de podcast te maken. In de podcast vertel ik je van alles over de dingen die ik ben tegengekomen in de zoektocht naar mezelf.


De podcast is te beluisteren via onderstaande button.

© 2023 MEIT.  |  Design by Eazyonline