MEIT. Maatje

Luister de tekst hier

Dit onderdeel draagt de naam Maatje omdat dat is wat ik voor je wil zijn in onze gesprekken. Tijdens mijn herstel heb ik gezocht naar hulp via de reguliere zorg, waarbij ik er heel snel achter kwam dat ik daar geen hulp zou vinden. Het was zelfs zo dat de Psychotherapeute letterlijk zei “Ja sorry, maar de vragen die jij stelt, daar kan ik je niet bij helpen, je zal het in een andere hoek moeten zoeken, de spirituele hoek.” Pas 1,5 jaar later op Ibiza liep ik tegen mijn coach aan. Elleke Krakau, zij heeft mij veel helderheid gegeven en licht geschenen op de donkere stukken waar ik zelf niet bij kon. Soms zit je zo diep in je vastgeroeste negatieve denkwijze, dat het bijna onmogelijk is dat je hier zelf uitkomt. Je hebt dan iemand anders nodig die je daarbij helpt omdat je het zelf niet meer kan zien.


En nu lees je deze tekst omdat er schijnbaar bij jou ook iets borrelt. Je voelt je leeg of juist overprikkeld en je weet diep van binnen dondersgoed dat je veel meer in je hebt dan wat je nu leeft. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en je hebt veel moeite om dagelijks een moment voor jezelf te vinden. Je hebt het idee dat je iemand of iets buiten jezelf nodig hebt om je gelukkig te voelen. En je voelt dat je je leven anders wilt indelen, maar je weet niet hoe je moet beginnen. Daardoor zit je niet lekker in je vel en ben je eigenlijk alles wel een beetje zat. Je houdt jezelf bezig met spiritualiteit maar bent er nog een beetje onzeker over of je wilt je er graag wat meer in verdiepen maar je weet niet hoe.


Spiritualiteit is in mijn ogen niks anders dan jouw innerlijk zijn, jouw intuïtie en het contact maken daarmee. Met daarmee bedoel ik jouw spiritueel team, je gidsen, je hogere zelf, je ziel of hoe je het wilt noemen. Dat ben jij allemaal zelf en het kan je precies vertellen wat jouw levensmissie is of de antwoorden geven op alle vragen die je hebt.


Daarnaast ben je gedreven en neem je graag de verantwoordelijkheid over je eigen leven. Je weet dat je hier bent omdat je iets mag gaan neerzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Verder wil je een leven voor jezelf bouwen waarbij je leeft vanuit zelfliefde en je op dagelijks niveau gelukkig bent.


Je bent op zoek naar jouw unieke manier van leven en daarbij heb je hulp nodig. And that’s where I come in :D

De wereld waarin we nu leven is aan het veranderen en steeds meer komt er naar voren dat zelfliefde en in jouw eigen kracht staan een belangrijk aspect van je leven is. Maar goed, als je nog nooit vanuit dat perspectief hebt geleefd is het nogal een opgave om dat nu opeens wel te gaan doen.


Ik heb geen opleidingen of cursussen gedaan. De manier hoe ik uit die donkere periode ben gekomen en hoe ik nu mijn leven leef, heb ik zelf gecreëerd. En hoe ik mijn leven nu leef is vanuit liefde en volledige vrijheid. Dat is ontstaan omdat ik mijn innerlijke leiding ben gaan volgen. Als je die volgt, kom je precies waar je wilt zijn en zal de kwaliteit van je leven steeds beter worden. Maar goed, hoe volg je die innerlijke leiding of hoe kom je er überhaupt mee in contact? De basis om dat te doen is mediteren. Daarnaast zijn er ontelbare manieren om dichter bij jezelf te komen, waarvan er een aantal voor jou zijn weggelegd.


Ik ben van mening dat iedere vrouw uniek is en haar eigen manier van leven heeft. Samen gaan we op zoek naar wat het is dat je precies wilt veranderen en hoe ik jou daarbij kan ondersteunen. Ik wil niet pretenderen dat ik alle antwoorden heb of een plan dat jou in 5 stappen naar een beter leven helpt. Dat heb ik allemaal niet. Maar wat ik wel heb is mijn ervaring en vanuit hier zal ik je helpen met jouw zoektocht naar jezelf.


Als je voelt dat ik iets voor je zou kunnen betekenen, dan kan je een gratis intake inboeken via de app.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel

iPhone & Android.

MEIT. App

Download hier
de MEIT. App voor zowel iPhone & Android.

© 2023 MEIT.  |  Design by Eazyonline